Schatzave’s Loving Wonder ’Baudi’

Baudi on oman Noodimme (Schatzave’s Kiss of Wonder, 2005-2018) toisesta pentueesta joka syntyi Schatzave’s kenneliin 8.9.2010. Noodi-mamma oli niin ihastunut kyseiseen päivämäärään, että panttasi synnytystään samalle päivälle, kuin kolme vuotta aiemmin (eka pentue syntyi meillä 8.9.2007) 🙂 Baudi-neiti erottui omasta mielestäni alusta alkaen porukasta ryhdikkään olemuksensa puolesta ja vaikka minua taidettiin suostutella vaihtamaan joku toinen pentueen nartuista, en antanut onneksi periksi.
Luonteeltaan Baudi on luvalla sanoen vähän ’hökäle’, mutta myös todella kiltti. Baudi on pyörinyt näyttelykehissä mukavin tuloksin joista hienoin tähän mennessä on Kajaanin KV-näyttelyn ROP ja päivän Royal Canin ROP-junioreiden kakkostila tammikuussa 2012. Baudista tuli muotovalio FI MVA Oulun KV näyttelyssä kesällä 2015.
Talvella 2013 Baudi juoksi myös kahdessa REK kilpailukokeessa, mutta tulokset jäivät saavuttamatta. Lonkkien oireilun takia vetoharrastus on nyt Baudin kohdalta unohdettu ja sen kanssa liikuskellaan kunnon ylläpitämiseksi ja mielen virkistämiseksi pääasiassa irrallaan metsässä 🙂
Baudin silmistä löytyi heti ensimmäisessä peilauksessa mRD, mutta onneksi ’vain’ se, sillä koiran elämää ja menoa tämä sairaus ei
haittaa, eikä tule haittaamaan tulevaisuudessakaan koska mRD ei ole etenevä sairaus. Jalostuskäyttö oli tuon tuloksen (ja toki lonkkienkin) takia heti poissuljettu vaihtoehto.

Baudi KoiraNetissä